Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ wants you: hae mukaan Dream Teamiin syksyksi 2018!

Kirjoitettu: 9.8.2018 15:53


Mikä ihmeen Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan käyttäjistä koostuva ryhmä, joka nauttii liikunnasta (tai haluaisi oppia nauttimaan siitä!) ja haluaa jakaa liikunnan ilosanomaa Kuopion korkeakouluyhteisölle. Dream Team näkyy erityisesti SYKETTÄ-palveluiden somessa, blogissa ja markkinointitempauksissa.

Tiimiläiset saavat vapaan käyttöoikeuden kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin ja markkinoi niitä Facebookissa, Instagramissa, blogissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tiimiläiset tuovat esille liikuntapalveluja, jakavat omia kokemuksiaan sekä innostavat uusia liikkujia mukaan. Lisäksi tiimiläiset voivat oman kiinnostuksensa mukaan jakaa SYKETTÄ-liikkujille vaikkapa hyvinvointi- ja kokkailuvinkkejä; vain taivas on rajana!

Tutustu kevään 2018 Dream teamiin tästä!


Kenelle Dream Team -toiminta sopii?


Kaikille! SYKETTÄ hakee syksyksi 2018 kuutta ihmistä tiimiin. Haemme erilaisia liikkujia; aloittelijoita, jonkin lajin intohimoisia harrastajia, yksilö- ja yhteisöliikkujia. Sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija eikä edes himoliikkuja, että pärjäät tässä porukassa, tärkeintä on into osallistua! Myös entiset dreamteamilaiset voivat hakea mukaan, jos kipinä vielä löytyy.

Odotamme tiimiläisten kirjoittavan noin kerran kuussa blogitekstin sekä julkaisevan kuvan, videon tai tekstipätkän sosiaalisessa mediassa muutaman kerran kuukaudessa. Lisäksi osallistut SYKETTÄ-lajikokeiluihin yksin sekä yhdessä muun Dream teamin kanssa.

Teamin jäsenenä saat käyttää ilmaiseksi SYKETTÄ-palveluja syksyllä 2018. Lisäksi saat yhteistyökumppaneiden etuuksia, lajikokeiluja, SYKETTÄ-tuotteita ja 100 €:n palkkion/lukukausi. Tervetuloa huipputiimiin kehittämään liikuntapalveluja ja keräämään kokemusta markkinoinnista!


Näin haet messiin


Hae tiimiläiseksi tuottamalla blogiteksti kuvineen vapaavalintaisesta hyvinvointiin, liikuntaan tai SYKETTÄ-liikuntapalveluihin liittyvästä aiheesta ja lähetä se liikuntasuunnittelija Paulalle (paula.ruokonen@savonia.fi). Otsikoi hakemuksesi: “SYKETTÄ Dream Team/ Kuopio /oma nimi”.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 29.8. ja tiimiläiset valitaan jo samalla viikolla blogitekstien sekä mahdollisten puhelinhaastatteluiden perusteella. Dream Teamin kauden aloitustapaaminen on viikkojen 36-37 aikana.


LISÄTIETOJA


liikuntasuunnittelija Paula Ruokonen
044 785 5087
paula.ruokonen@savonia.fiKommentoi